Bekijk ons filmpje

Wij geven talent de plaats die het verdient

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen al meer dan 30 jaar (sedert 1986) aan menselijk talent, zodat zowel individuen als teams en organisaties hun doelstellingen realiseren.

Bij iedere etappe op het carrièrepad ondersteunen, coachen en adviseren wij u met onze expertise. Met onze unieke combinatie van HR diensten bieden wij een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent.

ONZE KRACHT

De kracht van SBS Skill BuilderS komt vanuit het unieke zelfleiderschap waar elke medewerker van doordrongen is, en het unieke teamgevoel, om er elke dag opnieuw voor te gaan. Dit resulteert in een succesvolle, snelgroeiende organisatie van meer dan 200 gemotiveerde Skill BuilderS.

Vandaag is SBS Skill BuilderS permanent aanwezig op meerdere plaatsen in België en beschikken we over meer dan 200 inzetbare locaties. We zijn dus altijd dicht bij u.

OOK VOOR U

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertisedomeinen buiten de "klassieke" HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Zowel grote organisaties (VDAB, verschillende Internationale en Bel 20 bedrijven) als vooruitstrevende KMO's kiezen voor Skill BuilderS omwille van zowel de grote persoonlijke betrokkenheid als de sterkte van de organisatie.


Onze diensten


Nieuws & Evenementen

Blind Auditions

Blind Auditions

Dertig jongeren hebben op een originele manier gehengeld naar een job in de uitzendsector. In een "blind audition", à la The Voice op VTM, moesten ze zich in één minuut voorstellen in de hoop zo een stoel te zien omdraaien. Net als bij The Voice betekent dat nog niet meteen een vetbetaald contract.

Dit artikel verscheen op 25 mei 2018 op HLN: https://www.hln.be/regio/antwerpen/dit-is-the-voice-voor-interimkrachten~a9137538/

 

Lees meer

SBS Skill BuilderS Flex Income plan

Dankzij het Flex Income Plan van SD Worx speelt SBS Skill BuilderS in op de vraag van medewerkers!

Lees meer

SBS op Job Market for Young Researchers

SBS op Job Market for Young Researchers

Op 27 maart schittert SBS Skill BuilderS met een stand op de Job Market for Young Researchers, onderdeel van de Afstudeerbeurs, in het ICC Gent.

Met als thema 'Word regisseur van je loopbaan' inspireren we deze keer de doelgroep van de doctoraatsstudenten die een carrière buiten de academische wereld ambiëren. Ook voor doctorandi  kan loopbaancoaching heel doeltreffend zijn.

Ben jij doctorandus en wil je graag verschillende loopbaanpaden bespreken?  Kom dan zeker naar onze stand op de 2de verdieping van het...

Lees meer

SBS Skill BuilderS schittert op Goed Gevoel Ladies Fair op 23, 24 & 25 maart in Flanders Expo Gent!

SBS Skill BuilderS schittert op Goed Gevoel Ladies Fair op 23, 24 & 25 maart in Flanders Expo Gent!

Heb jij de regie van je loopbaan zelf in handen? Worstel jij soms met vragen zoals:

  • Is dit de job die ik wil blijven doen?
  • Wat zijn mijn passies en talenten?
  • Zit ik goed bij mijn huidige werkgever?
  • ...

Heb je ooit al gehoord van loopbaanbegeleiding? Misschien is dit wel iets voor jou?

In onze hippe stand met als slogan 'Word regisseur van je loopbaan!' zet SBS Skill BuilderS haar loopbaanbegeleiding in de spotlights!

We...

Lees meer